۱۳۹۴ خرداد ۳۱, یکشنبه

پاسخ به تکامل باوران


نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ
دانشمندان در آزمایشگاه ملکول های زنده را از مواد جاندار تولید نمودند و بدین ترتیب ثابت شد که در نخستین دوران تاریخ زمین، ملکول های زنده ظاهر شدند. چرا پیش فرض اول نظریه تکامل توضیح می دهد که مواد بی جان به مواد جاندار تبدیل شدند، یعنی تولید آنی، خودجوش و تصادفی صورت گرفت و بدین ترتیب عالم هستی شکل گرفت؟ آیا پیروی کورکورانه از شانس و تصادف به عنوان عامل پدید آورنده عالم هستی مغایر با تجربیات و شواهد علمی نیست؟
بدون کار تیمی بین پروتئین و ملکول های اسید نوکلئیک (آر ان ای)، سلول نمی تواند به بقای خود ادامه دهد. دانشمندان بدون برنامه ریزی، میزان آر ان ای را افزایش دادند. در نتیجه پروتئین ها در وضعیت نابرابر قرار گرفتند و اختلالاتی در فعالیت سلول به وجود آمد. باوری بیش از ایمان به خدا نیاز است تا معتقد باشیم بر اثر شانس و تصادف، میزان پروتئین ها و آر ان ای در هر سلول به دقت تنظیم شده تا سلول به فعالیت و بقای خود ادامه دهد!
"پل دیویس" پروفسور تکامل باور چنین اظهار نظر می کند:" هیچکس نمی داند چگونه مواد شیمیایی غیر جاندار خود به خود خودشان را به نظم درآوردند تا به سلول زنده تبدیل شوند".
Davies, Paul, Australian Centre for Astrobiology, Sydney, New Scientist 179(2403):32, 2003.
اندرو نال پروفسور زیست شناسی دانشگاه هاروارد می گوید:"واقعا نمی دانیم که زندگی چگونه در این سیاره سازمان یافته و به نظم درآمده است".
Knoll, Andrew H., PBS Nova interview, How Did Life Begin? July 1, 2004
یک سلول به صدها پروتئین نیاز دارد. چگونه حیات توانست بدون طراحی هوشمند، صدها پروتئین را برای یک سلول مهیا سازد؟
دی ان ای دارای کروموزوم است که دانشمندان آن را "شاهکار مهندسی" می نامند. آیا می توان باور کرد که این "شاهکار مهندسی"، محصول شانس و تصادف است؟

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر