۱۳۹۲ مرداد ۴, جمعه

ریاست جمهوری "روحانی" از آزار مسیحیان ایرانی نخواهد کاست !

 بعید به نظر می رسد. با توجه به سیاست های موجود جمهوری اسلامی تغییری در وضعیت مسیحیان و نوکیشان مسیحی حتی با ریاست جمهوری حسن روحانی حاصل  گردد.
به گزارش « محبت نیوز » مطابق گزارشاتی که در رسانه های غربی دربارۀ پیروزی روحانی میانه رو در انتخابات ریاست جمهوری و انتظاراتی در خصوص تغییر عملکرد در جمهوری اسلامی بوجود آمده است، اما مسیحیان داخل کشور مطمئن نیستند که حسن روحانی، رئیس جمهور آینده بتواند آزار و اذیت مسیحیان را کاهش دهد.
موسسۀ خدماتی درهای باز در گزارشی به نقل از یک ایماندار مسیحی ایرانی گفت: "برخلاف تفسیر رسانه ها که کاندیداها به دو قسمت محافظه کار و اصلاح طلب تقسیم شده بودند و گویی که حق انتخابی بین این دو حزب وجود دارد این مساله کاملن روشن است که هیچ انتخابی در میان نیست و همۀ کاندیداها از اطرافیان آیت الله خامنه ای هستند."
بر اساس این گزارش حسن روحانی که مذاکره کنندۀ هسته ای ایران در دوران محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران بود که انتظار می رود در خصوص امور اقتصادی کشور و همچنین موارد کمی از مسائل مدنی بتواند اقداماتی انجام دهد در حالیکه مسائل امنیت ملی منحصرن در حیطۀ اختیارات رهبری می باشد.
این ایماندار مسیحی در پاسخ به این سوال که ایا روحانی قادر است تغییراتی بنیادین را در ایران به وجود آورد؟ گفت: "حداقل این است که او یک روشنفکر است که در انگلیس تحصیل کرده و فراخوانده شده است تا ایران روابط مقابله ای کمتری با غرب داشته باشد و باید منتظر باشیم تا ببینیم که بنا بر استانداردهای ایران او تا چه حد میانه رو می باشد."
وی افزود:" با اینکه پیشگویی آینده بسیار مشکل است ولی من برای شادی همیشگی همۀ ایرانیان و آزادی زندانیان عقیدتی، تسلی برای قربانیان خشونت های سیاسی، عدالت، آزادی، برابری و نیکبختی برای آیندۀ سرزمینمان ایران دعا می کنم."
لازم به ذکر است ایالات متحدۀ امریکا در طی اواخر هفته اعلام کرد که نتایج انتخابات ایران را تأیید می کند. پس از پیروزی روحانی بر تندروهای محافظه کار، بعد از هشت سال حکومت سرکوبگر محمود احمدی نژاد، کاخ سفید در گزارشی چنین گفت: ما به رأی مردم ایران احترام می گذاریم و شرکت آنان را در جریانات سیاسی و همچنین شجاعت آنها در رساندن صدایشان را تبریک می گوییم.
این در حالی است که روحانی نشان داده است که نمی خواهد با تندروها مقاومت کند و در این رابطه در مصاحبه ای تلوزیونی اعلام کرده است: این پیروزی یک پیروزی حکمت و میانه رویی ، پیروزی رشد و آگاهی و همچنین پیروزی تعهد بر افراط گرایی و خلق و خوی بد است.
اما او همچنین قول داد تا برای همه ایرانیان، حتی گروه های تندرو واصولگرا نیز کار کند، او گفت: من به گرمی با همۀ میانه رویان، اصلاح طلبان و اصولگرایان دست می دهم.
آقای روحانی  همچنین در بیانیه شماره دوم خود بر رعایت حقوق اقوام و مذاهب تاکید کردند و گفتند که به مطالبات قانونی و به‌حق اقلیت‌ها رسیدگی می‌کنند.!  آیا این حقوق شامل افرادی خواهد شد که  که از اسلام به مسیحیت بر می گردند ؟ و آیا دیدگاه ایشان نسبت به کلیساهای فارسی زبان که طی رویدادهای گذشته برخی از آنان توسط مقامات امنیتی تعطیل شده است چگونه خواهد بود و یا چه اقداماتی برای بازگشایی این کلیساها انجام خواهد داد ؟
سالیان سال است مسیحیان ایران بخاطر در میان گذاشت اعتقادات خود با دیگران راجع به عیسی مسیح یا حتی داشتن کلیسای خانگی، اغلب با جرم تهدید "امنیت ملی" زندانی می شوند که در این باره می توان به زندانیانی مسیحی  از جمله کشیش فرهاد سبکرو ، کشیش روبرت آسریان، فرشید فتحی و سعید عابدینی کشیش آمریکایی ایرانی تبار و دیگر زندانیان مسیحی نام برد.
پس از آغاز ریاست جمهوری احمدی نژاد در سال 2005 آزار و اذیت و جفا بر مسیحیان بیشتر شد و در رویارویی با اعتراضات مردمی موسوم به جنبش سبز که بعد از اعلام پیروزی او در انتخابات سال 2009 صورت گرفت بسیار مستبدانه و دیکتاتوری عمل کرد؛ معترضان این جنبش معتقد بودند که در انتخابات تقلب صورت گرفته است.
احمدی نژاد در سالهای ریاست جمهوری خویش با هماهنگی نظام تلاش گسترده ای برای کنترل شدید تمامی جوانب زندگی مردم در مواجه با ناامنی داخلی شروع کرد و به محدود کردن آزادی های مدنی از جمله آزادی مذهب در ایران پرداخت.
ایرانیان به مسلمان بودن شناخته می شود و بنابر این مسیحیان فارسی زبان بعنوان مرتد در نظر گرفته می شوند که در این زمینه حتی کلیساهای رسمی ارامنه و آشوریان نیز  وقتی که به زبان فارسی فعالیت می کنند با تهدیدات شدیدی روبرو می شوند.
جمهوری اسلامی رتبۀ هشتم را در لیست جهانی دیده بان درهای باز در سال 2013 در خصوص آزار و اذیت مسیحیان در جهان دارد.

‌قانون جدید مجازات عمومی سال ١٣٩٠ برای نوکیشان

ماده ۲۲۵ قانون جدید مجازات عمومی، مصوب سال ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، که به گفته مقامات قضايی ايران بر اساس حدود ۶ آيه صريح قرآن در ۶ سوره مختلف، روايات، احاديث و کردار پيامبر اسلام و امامان شيعه و فتوای اکثر قريب به اتفاق مجتهدان شيعه، تدوين شده است، ارتداد یا تغییر دین برای مسلمانان را به دو مقوله "ارتداد فطری و ملی" تقسيم کرده و برای مردان مرتد مجازات مرگ و برای زنان مرتد مجازات حبس دايم تعيين کرده است.

پس از انتشار این قانون، رئيس دوره ای اتحاديه اروپا در بيانيه ای اعلام کرد:« ماده ۲۲۵ این لایحه نقض آشکار تعهدات جمهوری اسلامی به کنوانسیون های بین المللی حقوق بشر است» و از مقام های ايران در دولت و مجلس خواست برای احترام به تعهدات خود آن را تعدیل کنند.

یورش گارد زندان اوین و کرج به بند زندانیان مسیحی

سevin-christianلول زندانیان مسیحی و عقیدتی سیاسی در زندانهای اوین و کرج به دلیل بازرسی مورد هجوم وحشیانه گارد امنیتی زندان قرار گرفت.
به گزارش « محبت نیوز» روز پنجشنبه گذشته 27 تیرماه سالجاری برابر با 18 جولای 2013 بیش از 150نفر از نیروهای گارد زندان اوین در ساعات اولیه بامداد به بند 350 این زندان که بیشتر از زندانیان سیاسی و عقیدتی تشکیل شده است هجوم اورده و پس از تفتیش بدنی و اخراج زندانی ها از اتاقهایشان تحت عنوان بازرسی، به تخریب و بهم ریختن وسایل و سرقت اشیاء زندانیان پرداختند.
" بر اساس پیامی که از زندان اوین در اختیار «محبت نیوز» قرار گرفت، علاوه بر زندانیان سیاسی، سلول‌های زندانیان مسیحی مرکب از فرشید فتحی ، مصطفی بردبار، علیرضا سیدیان و سعید عابدینی کشیش ایرانی‌‌تبار ساکن آمریکا که در اتاق پنج  بند 350 زندانی می باشد نیز مورد این هجمه قرار گرفته و علاوه بر تخریب اموال شخصی، این نیروها به تخریب تاسیسات این بند از جمله باز کردن کولرها، کندن داکت ها عبور کابل های برق و... پرداختند.
این اقدام در حالی صورت گرفت که از تعدادی سرباز زندان قزل‌حصار و تعدادی از سربازان زندان اوین برای کمک به نیروهای امنیتی زندان اوین استفاده شد و آن‌ها تحت دستور آقای قبادی رییس حفاظت زندان اوین اقدام به بازرسی بدنی با اسکنر دستی و تفتیش بدنی با دست و به صورت نامتعارف و توهین آمیز نمودند.
این نوع برخورد توهین آمیز تاکنون بی‌سابقه بوده و مامورین و سربازان پس از تفتیش بدن اقدام به نقض حریم خصوصی زندانیان و جستجو در وسایل آنان نموده و باعث به هم ریختگی و مفقود شدن وسایل شخصی زندانیان شدند.
گفتنی است زندانیان مسیحی در بند 350 زندان اوین از جمله افرادی هستنند که به خاطر اعتقادات و باورهای مسیحی اشان در زندان بسر می برند. فرشید فتحی و علیرضا سیدیان با حکم شش سال حبس و سعید عابدینی با حکم 8 سال در حال گذراندن دوران محکومیت شان هستند و دیگر زندانی نوکیش مسیحی مصطفی بردبار نیز پس از انجام دادگاهی در انتظار نتیجه رای و حکم دادگاه می باشد که نامبرده پس از گذشت 8 ماه همچنان در زندان بسر می برد.
- یورش ماموران به سلول بهنام ایرانی  - زندان کرج
در تازه ترین اقدام توسط نیروهای رژیم جمهوری اسلامی غروب روز دوشنبه ۳۱ تیرماه (22 جولای 1392) به سلول زندانی عقیدتی "بهنام ایرانی"  و دیگر زندانیان هم بندش در زندان کرج یورش بردند و به بازرسی و تخریب وسائل آنان پرداختند.
" بهنام ایرانی" در این یورش به دلیل اعتراض به عملکرد نیروهای زندان با تهدید سلول انفرادی مواجه شد و این در حالی است که یورشهای وحشیانه و غیر انسانی بصورت مستمر علیه سلول این زندانی عقیدتی وهمبندیانش صورت می گیرد. گفته شده تنها در ۲ ماه گذشته بیش از ۱۰ بار به این سلول یورش برده اند.
این بار اولی نیست که زندانیان عقیدتی به دلیل پافشاری بر عقیده و اعتقادات دینی و مذهبی خود اینگونه مورد آزار قرار میگیرند و بارها این رفتار حکومت اسلامی مورد انتقاد فعالان حقوق بشر و جوامع بین المللی قرار گرفته و انان این رفتار خشونت امیز را که با هدف آزار و ایجاد فضای رعب و وحشت صورت میگیرد محکوم کرده اند.
شایان ذکر است " بهنام ایرانی" از دگر اندیشان مذهبی موسوم به مسیحیان غیر تثلیثی است که  در بند دوم سالن هفت ندامتگاه کرج  در حال گذراندن محکومیت شش ساله است . وی در فروردین‌ماه سال ۱۳۸۹ خورشیدی توسط ماموران اداره اطلاعات در منزل مسکونی‌اش بازداشت شد.

کتاب مقدس دربارة مادر مسیحی بودن چه می گوید؟


مادر بودن رل بسیار مهمی است که خداوند انتخاب می کند که آنرا به بسیاری از زنان عطا کند. به یک مادر مسیحی گفته شده است که فرزندانش را دوست بدارد (تیطس 2: 4-5)، این فرمان تا حدی هم برای این است که یک مادر باعث نشوداسم خدایی که بر اوست مورد ملامت قرار گیرد. 

فرزندان هدیه هایی از طرف خداوند هستند (مزمور 127: 3-5). در تیطس 2: 4، لغت یونانی فیلوتکنوس اشاره به محبت مادر به فرزندانش است. این لغت نوع بخصوصی از "محبت مادر" را بیان می کند. ایده ای که از این لغت استخراج می شود عبارت است از حمایت کردن از فرزندانمان، تغذیه کردن آنها، با محبت درآغوش گرفتن آنها، برطرف کردن نیاز آنها، و هر کدام از آنها را بصورت منحصر بفرد و با ملایمت مثل یک هدیة با ارزش از دست خدا دریافت کردن.

چندین چیز از طرف کلام خدا به مادران مسیحی فرمان داده شده است:

در دسترس باشند – صبح، ظهر، و شب (تثنیه 6: 6-7)

در جریان زندگی فرزندان باشند – در رابطه، بحث، همفکری، ورویهم رفته در تمام مراحل زندگی آنها (افسسیان 6: 4)

تعلیم دهند – تعلیم کلام خدا و جهان بینی مسیحی (مزمور 78 : 5-6، تثنیه 4: 10، افسسیان 6: 4)

پرورش دهند – کمک کردن به یک فرزند برای کشف و پرورش استعدادها، توانایی ها (امثال سلیمان 22: 6) و عطایایش (رومیان 12: 3-8 و 1 قرنتیان 12)

تربیت کنند – به بچه ها ترس خداوند را یاد بدهند، مرتب برای آنها مرزها را با محبت و محکم مشخص کنند (افسسیان 6: 4، عبرانیان 12: 5-11، امثال سلیمان 13: 24، 19: 18، 22: 15، 23: 13-14، 29: 15-17)

تغذیه کنند – محیطی تامین کنند پر از کلمات تشویق آمیز، آزادی برای گاهگاهی شکست خوردن، مورد قبول بودن، بیان احساسات، و محبت بدون عوض (تیطس 2 : 4، 2 تیموتاووس 1: 7، افسسیان 4 : 29-32، 5 : 1-2، غلاطیان 5 : 22، 1 پطرس 3 : 8-9)

نمونه بودن با تقوا – همان زندگی را داشته باشید که آنرا تعلیم می دهید. نمونه بودنی که یک فرزند اساس زندگی خدایی را یاد بگیرد (تثنیه 4: 9، 15 و 23، امثال سلیمان 10: 9، 11: 3، مزمور 37: 18، 37).

کتاب مقدس هرگز نمی گوید که هر زنی باید مادر باشد. اما بهر حال می گوید که آنانیکه خدا آنها را با مادر شدن برکت می دهد باید مسئولیت خود را جدی بگیرند. مادرها رل مهم و اساسی در زندگی فرزندانشان دارند. مادر بودن یک انجام وظیفه و آنهم وظیفه ای شاق نیست. همانطور که یک مادر در زمان بارداری بچه را حمل می کند و همانطور که او را در دوران نوزادی غذا می دهد و از او مراقبت می کند، همانطور هم مادران در تمام مراحل زندگی فرزندانشان چه نوجوان باشند و یا جوان و حتی بزرگسال و خود صاحب فرزندان، نقش دائمی دارند. در حالیکه نقش مادر مرتب در زندگی فرزندانان عوض می شود، اما محبت، توجه، تغذیه، و تشویق یک مادر هیچوقت نباید باز ایستد.


برگرفته 
† † † عیسی مسیح در قلب من † † †

فعالیت‌ سیاسی و اجتماعی بدون انگیزه الهی گناه است

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد گفته که «فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی بدون انگیزه الهی گناه است.»
« محبت نیوز» - به گزارش خبرگزاری «رسا» آقای علم‌الهدی این مطلب را روز پنجشنبه (سوم امرداد) در برنامه تفسیر قرآن که در مهدیه مشهد برگزار شد، بیان کرده است.
به نقل از دیگربان، وی گفته که «سیاری از فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی اگر بر اساس تکلیف شرعی انجام شوند، عبادت محسوب می‌شوند که باید مخلصانه و در جهت رضای خدا انجام شوند.»
نماینده مجلس خبرگان رهبری افزوده است: «فعالیت‌ها و حرکت‌های سیاسی و اجتماعی یکی از حساس‌ترین مراحلی است که ممکن است در آن شدید‌ترین صدمات و آسیب‌ها به اخلاص انسان وارد شود.»
به گفته وی «اگر فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی با انگیزه‌های غیرخدایی مانند رسیدن به قدرت، ثروت، محبوبیت فردی و اجتماعی و شکست دادن رقیب انجام شود، فعلی حرام و معصیتی کبیره است.»
امام جمعه مشهد اضافه کرده که «فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی مانند فعالیت‌های شخصی نیست و از این رو جایز نیست این عمل را با انگیزه‌ای غیر خدایی و بدون در نظر گرفتن تکلیف دینی انجام دهیم.»


احمد علم‌الهدی یکی از روحانیون محافظه‌کار در جمهوری اسلامی است که دارای دیدگاه‌های رادیکال دینی در زمینه‌های مختلف سیاسی٬ اجتماعی و اقتصادی است.

حادثه مرگبار دیگری برای 'پناهجویان ایرانی'

یک قایق دیگر که حامل پناهجویان ایرانی و چند کشور دیگر مهاجر فرست به استرالیا است، در سواحل اندونزی غرق شده است.
« محبت نیوز»  - به گزارش BBC.UK ، مقام‌های اندونزی مرگ دست کم سه نفر که دو تن از آنها کودک بوده اند را در حادثه غرق شدن یک قایق حامل پناهجویان در سواحل این کشور تایید کرده‌اند.
این پناهجویان که غالبن ایرانی و سریلانکایی و برخی عراقی و سوری بوده‌اند، از راه جاوه اندونزی عازم استرالیا بوده‌اند که در آب های جنوبی جزیره جاوه و منطقه ای در نزدیکی ساحل جایانتی دهکده سیدوان اندونزی غرق شده اند.
امدادگران تا کنون 157 تن از پناهجویان را نجات داده‌اند و عملیات جستجوی امدادگران اندونزیایی همچنان ادامه دارد. گفته می شود قایق دست کم 170 سرنشین داشته است.
هفته گذشته نیز یک قایق حامل پناهجویان در آب های جزایر کریسمس استرالیا غرق شد که در آن حادثه 8 تن از جمله پناهجویان ایرانی مفقود شدند.
اخیرن دولت استرالیا اعلام کرد که از این پس پناهجویانی که به طور غیر قانونی از طریق مرز آبی وارد خاک این کشور شوند، اجازه ماندن در این کشور را نخواهد داد و این پناهجویان پس از ارائه درخواست پناهندگی‌شان به جای استرالیا در گینه نو نگهداری می‌شوند.
بر اساس آمارها دست کم یک سوم از پناهجویان غیر قانونی که در سال جاری میلادی وارد آب های ساحلی استرالیا شده اند، ایرانی هستند. این تعداد در مقایسه با سال 2012 سه برابر شده است