۱۳۹۳ مرداد ۲۵, شنبه

پاسخ به مخالفان

دفاعیات مسیحی

بعضی می گویند که وقتی خدا پیامبر جدیدی می فرستاده، کتاب های مقدس قبل از او منسوخ و باطل می شده اند و خدا دیگر توجهی به آن کتاب ها نداشته و اجازه داده که تحریف شوند. در پاسخ باید گفت که تاریخ نشان داده، هر پیامبر جدیدی که ظهور کرده، بدون استثنا رسالت خود را بر پایه کتاب های آسمانی قبلی استوار کرده است. یعنی نه فقط به آن ها استناد و اشاره کرده، بلکه آن ها را مورد تایید قرار داده و رسالت خود را دنباله رسالت آن انبیا دانسته است. پس اگر پس از ظهور یک پیامبر جدید، قرار باشد کتاب های قبلی تحریف و باطل شوند، چه کسی می تواند ادعای این پیامبر جدید را به محک آزمایش بزند و آن را با کتاب های قبلی مقایسه کند؟ چرا اسناد و مدارک اثبات دین جدید، باید نابود شود؟ شخصی را در نظر بگیرید که ادعا می کند وارث و صاحب خانه است، ولی سند و مدرک معتبر برای تایید ارث و مالکیت خانه را در اختیار ندارد! اگر هر کتاب دینی با ظهور پیامبری جدید از میان رفته باشد، در مقابل وجود ده ها هزار نسخه خطی قدیمی از عهد عتیق و عهد جدید، چه باید گفت؟ نسخه هایی که ثابت می کنند این کتاب ها تحریف نشده اند و خداوند از کلامش حمایت کرده است.

ایراد منطقی دیگری که چنین طرز تفکر غلطی بدنبال دارد این است که چگونه می‌توان به کلام خداوند و وعده‌های او اعتماد کرد؟ حتی در مراودات روزمره با دیگران٬ اگر کسی حرف خود را تغییر داده و یا قول خود را زیرپا بگذارد٬ ما به چنین کسی اعتماد نمی‌کنیم. چطور می‌شود به کلام خدا اعتماد کرد اگر وی اجازه دهد تا کلامش را تغییر دهند و یا وعده‌ای را که داده به جای نیاورد؟ مگر او قادر مطلق نیست که مانع دست‌کاری و تحریف سخنانش شود؟

آیا خدا پدیدآورنده بدی است؟ (اشعیاء فصل چهل و پنجم آیه 7)

مطالعه کتاب مقدس
نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ

طبق اشعیاء فصل چهل و پنجم آیه هفتم "خدا پدید آورنده خوبی و بدی است". در حالی که آیات زیادی در کتاب مقدس نشان می دهند که در خدا شرارت وجود ندارد. گناه در حضور خدای مقدس جایی ندارد (اول یوحنا فصل اول آیه پنجم). چشمان خدا پاک تر از آن است که بر گناه بنگرد (حبقوق فصل اول آیه سیزدهم). خدا از گناه و بدی به دور است و کسی را نیز به انجام آن، وسوسه و ترغیب نمی کند (یعقوب فصل اول آیه سیزدهم). برای خدا غیر ممکن است که مرتکب گناه شود (عبرانیان فصل ششم آیه هجدهم).
اما منظور از بدی در اشعیاء (فصل چهل و پنجم آیه هفتم)، وقایع ناگوار و مشکلات است. در زبان عبری، کلمه ای که برای بدی به کار رفته، به معنای شرارت اخلاقی نیست. به عبارت دیگر، خدا پدیدآورنده رویدادهای خوب و بد است. زندگی ما شامل هر دو نوع این تجربه ها می شود. هر دو رویداد تلخ و شیرین برای ما لازم است تا از نظر روحانی رشد کنیم.
خدا اراده آزاد را همراه با اخلاق گرایی به انسان بخشید. انسان با اراده آزاد خود از دستورات خدا نافرمانی کرد و اجازه داد تا گناه به جهان رخنه کند. نتیجه و پیامد گناه بر هیچکس پوشیده نیست. خدا چیزهای نیکو را را آفرید، در حالی که ناطاعتی و گناه، ثبات و تعادل اخلاقی را برهم زد و بر رابطه انسان و خدا تاثیر منفی گذاشت.
شکی نیست که خدا اجازه می دهد تا وقایع تلخ رخ دهند، اما از آن برای اهداف خود استفاده می کند. یوسف به برادرانش گفت:"هر چند شما به من بدی کردید، اما خدا عمل بد شما را برای من به نیکویی مبدل نمود و چنان که می بینید مرا به این مقام (نخست وزیر مصر) رسانید" (پیدایش فصل پنجاهم آیه بیستم). تجربیات زندگی یوسف به او یاد داده بود که خدا بدی را برای کسانی که به او اعتماد دارند، به نیکی مبدل می سازد.
بروز مشکلات و سختی ها برای رشد شخصیت ما و تکمیل نقشه الهی کاملا ضروری است. با این توصیف، در خلال سخت ترین مشقت ها دست خدا در کار است تا شخصیت ما را رشد دهد و اراده خود را در زندگی ما به انجام رساند. امکان ندارد که پس از سختی ها چیز خوبی نصیب ایمانداران به مسیح نشود. کلام خدا می فرماید:"خوشا به حال کسی که آزمایش های سخت زندگی را متحمل می شود، زیرا وقتی از این آزمایش ها سربلند بیرون آمد، خداوند تاج حیات را به او عطا خواهد فرمود، تاجی که به تمام دوستداران خود وعده داده است" (یعقوب فصل اول آیه دوازدهم). در عهد عتیق می خوانیم که لوط شخصی بود دودل و مردد، در نتیجه در موقع مشکلات شکست خورد. در عوض ابراهیم در مشکلات، به خدا وفادار ماند و خدا او را پدر تمام ایمانداران جهان نمود. هدف خدا از تجربیات و سختی ها، رشد روحانی و بلوغ شخصیت ایمانداران مسیحی است. 

کشیش زندانی در ایران توسط اعضای «داعش» به «مرگ» تهدید شد

گروهی از زندانیان سنی که خود را هم‌صف با دولت اسلامی (عراق و شام)، «داعش»، نامیده‌اند، کشیش آمریکایی ایرانی‌تبار، سعید عابدینی را به مرگ‌ تهدید کرده‌اند.

به گزارش « محبت نیوز» نغمه عابدینی، همسر کشیش آمریکایی ایرانی‌تبار، سعید عابدینی که در ایران در زندان است، به خبرگزاری رویترز گفته است که همسرش از سوی زندانیانی که خود را هم‌قطاران «داعش» نامیده‌اند، تهدید به مرگ شده است.
به گزارش رادیو اروپای آزاد ، خانم عابدینی، ۲۳ مرداد به خبرگزاری رویترز گفت علاوه بر نبود مراقبت‌های بهداشتی و مشکلات غذایی، هم‌بندان همسرش گفته‌اند گروهی از زندانیان سنی که خود را هم‌صف با دولت اسلامی (عراق و شام)، «داعش»، نامیده‌اند، او را به مرگ‌ تهدید کرده‌اند.
رویترز می‌گوید مشخص نیست این زندانیان عراقی هستند یا ایرانی.
سعید عابدینی، کشیشی تبشیری ۳۴ ساله، شهروند آمریکا و از تبار ایرانی‌ست؛ او در سفری به ایران به اتهام «راه‌اندازی کلیساهای خانگی» و «اقدام علیه امنیت ملی» به هشت سال زندان محکوم شده است.
خانواده آقای عابدینی می‌گویند که او برای «دیدار با خانواده و تاسیس یک پرورشگاه» به ایران رفته بود و هدف دیگری از سفر خود نداشت.
سعید عابدینی «تهدیدی» را که از آن مطلع شده به مادرش که برای ملاقات او به زندان رجایی‌شهر رفته بود، گفته است.
نغمه عابدینی به رویترز می‌گوید همسرش «پیشتر نیز به خاطر تغییر دین به مسیحیت هدف تهدید قرار گرفته بود. ما اکنون متوجه شده‌ایم که اعضای زندانی «داعش» نیز گفته‌اند، او هدف شماره یک آنهاست».
به گفته خانم عابدینی، همسرش در «بخشی مشترک ولی بندی جدا» از کسانی که «اعضای دولت اسلامی» نامیده، نگهداری می‌شود. به گفته او سعید عابدینی می‌ترسد اتاق خود را برای پیوستن به زندانیان دیگر برای هواخوری ترک کند.
نغمه عابدینی در عین حال گفته است فرزندان این زوج یک ویدئو برای باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا، تهیه کرده‌اند که در آن از اوباما می‌خواهند پدرشان را سالم به خانه بازگرداند.
رئیس جمهوری آمریکا طی سخنانی در بهمن ماه سال گذشته خواستار آزادی سعید عابدینی شده بود. مقام‌های آمریکایی بارها از حکومت ایران خواسته‌اند سعید عابدینی، و همینطور امیر میرزایی حکمتی، دیگر شهروند آمریکایی ایرانی‌تبار که در ایران به اتهام جاسوسی در زندان است، را آزاد کند.
به گزارش صدای امریکا، وزارت امور خارجه ایالات متحده، در آخرین گزارش سالانه خود در مورد وضعیت آزادی‌های مذهبی در کشورهای مختلف جهان که اوایل مرداد ماه منتشر کرد، با اشاره به تشدید محدودیت‌ها علیه اقلیتهای مذهبی در ایران، اعلام کرد ایران سعید عابدینی را صرفن به دلیل باورهای دینی او به حبس محکوم کرده است.
جان کری وزیر خارجه آمریکا، در این گزارش، مجددن تاکید کرد که واشنگتن به تلاش خود برای آزادی او ادامه خواهد داد.
وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا نیز در همان روز در سخنانی در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در تشریح گفتگوهای هسته‌ای با ایران و در واکنش به اظهارات کسانی که خواستار گفتگو درباره حقوق بشر در ایران در این گفتگوها هستند، گفت «در صورت نیاز ما هیچ ابایی از افزایش فشار بر ایران نخواهیم داشت، خواه در ارتباط با وضعیت بد حقوق بشر و حمایت از تروریسم، خواه دشمنی با اسرائیل و یا زندانی کردن فعالان سیاسی.»
خانم شرمن در ادامه افزود «ما به ایران فشار می‌آوریم تا دو شهروند آمریکایی، امیررضا حکمتی و سعید عابدینی را آزاد کند و همچنین در یافتن رابرت لوینسون که از سال ۲۰۰۷ ناپدید شده است، به ما کمک کند.»
.