۱۳۹۳ مهر ۲۲, سه‌شنبه

اگر خدا در همه جا حاضر است، چرا از آدم پرسید:"کجا هستی؟" (پیدایش فصل 3 آیه 9)

دفاعیات مسیحی
نویسنده مقاله: مهران پورپشنگ

"خداوند آدم را ندا داد:"ای آدم، کجا هستی؟" (پیدایش فصل 3 آیه 9)

این سئوال یک افسر بازجوئی که به شدت خشمگین است، نیست، بلکه ندای صمیمانه و اندوهگین پدر مهربان است. او نااطاعتی آدم و حوا را دیده بود و می دانست که میان او و دو انسان شکافی ایجاد شده است. هنگامی که مسیح این سئوال را مطرح کرد، می دانست که باید زمانی خودش پلی شود بر روی این شکاف عظیم. نکته دیگر این که مسیح فقط "آدم" را مخاطب قرار داد. او آدم را به عنوان نماینده انسان و خانواده، مسئول اصلی واقعه سقوط قلمداد کرد.

خداوند پرسید:"آدم، کجا هستی؟" مقصود او از این سئوال، مکانی که آدم در آن پنهان شده، نبود، بلکه به وضعیت و جایگاه روحانی آدم اشاره دارد. اگر خدا، آدم را صدا نمی زد، محبت و نیکویی او زیر سئوال قرار می گرفت. او شبان نیکویی است که به دنبال گوسفند گمشده می گردد و وقتی او را پیدا کرد، شادی می کند (لوقا فصل 15 آیات 4-7). خدا تک تک افراد را به قدری دوست دارد که به دنبال هر یک از گمشدگان می گردد. اگر گناهکاران به خود بیایند و به سوی خداوند بازگشت کنند، فیض و رحمت خداوند شامل حال آنان خواهد شد.

به هنگام مواجه با مشکلات و بحران ها، اغلب می پرسیم:"خدا کجاست؟" در حالی که سئوال اصلی این است:"رابطه من با خدا چگونه است؟" همواره به یاد داشته باشیم: تا زمانی که من تغییر نکنم، خداوند اوضاع و شرایط اطرافم را تغییر نمی دهد.

انديشمند مسلمان: "اگر خواهان صلح و آشتی هستيد پيرو آموزه های مسيح باشيد"

در كنفرانسی كه با حضور علمای اسلامی، نمايندگان مجلس و وكلای سرشناس پاکستان برگزار شد، فیلسوف مسلمان از تعاليم عيسي مسيح ستايش کرد.

به گزارش سرویس ترجمه «محبت نیوز» به نقل از خبرگزاری مسیحیان پاکستان، در كنفرانسی كه به مناسبت روز جهانی صلح در پاكستان با حضور علمای اسلامی، نمايندگان مجلس و وكلای سرشناس برگزار شد مولانا محمد يوسف انور ضمن ستايش تعاليم عيسي مسيح گفت: "بردباری جوامع مسيحی نمونه بارز كاركرد آموزه های عيسی مسيح است."
همچنين وي خواستار توجه بيشتر رهبران مسلمان به نقض گسترده حقوق اقليت های مذهبی در جوامع مسلمان شد.
آزار و اذيت اقليت های مسلمان و غيرمسلمان به امری عادی و رايج در اغلب كشورهای اسلامي تبديل شده است.
 اين مسائل برخي از دولت هاي مسلمان را به چاره جويي واداشته است.
پاکستان، که اکثریت جمعیتش را مسلمانان تشکیل می دهند، مسیحیان به شدت در آنجا از سوی افراطیون در جفا می باشند پاکستان همچنین سخت ترین قوانین را در مورد توهین به مقدسات دارد. هر کس که به جرم توهین به اسلام و "محمد"  ( کفرگویی)  آن محکوم شناخته شود، با مجازات مرگ رو به روست.
"توهین به مقدسات" مساله‌ای حساس در پاکستان است که در سال‌های اخیر با قتل چندین نفر همراه بوده است.
بسیاری عقیده دارند که از قانون مربوط به مجازات «کفرگویی» در پاکستان، برای تسویه حساب‌های شخصی و فشار بر اقلیت‌های مذهبی غیرمسلمان بویژه مسیحیان استفاده می‌شود.

.