"نادیا" که در یک خانواده مسلمان به مسیحیت گروید از سوی خانواده اش زیر فشارهای روحی و روانی بوده و بدفعات از سوی والدین مسلمانش مورد تنبیه بدنی قرار گرفته است آنان از وی خواسته اند تا توبه کرده و دوباره به اسلام برگردد.
عکس آرشیوی - از کلیسای ارتودوکس تاجیکستان
به گزارش سرویس ترجمه «محبت نیوز» ، نادیا دختر تاجیکی در سال 2011 از اسلام به مسیحیت گروید و سپس توانست تعمید نیز بگیرد. پس از اینکه خانواده و بویژه مادر مسلمان وی از ماجرا خبردار شد، او را به شدت تنبیه بدنی کرده ، انجیلش را سوزاند و لباسهایش را پاره کرد.
به نقل از گزارش خبرگزاری صدای جفادیدگان مسیحی، نادیا سعی کرد از آنجا بگریزد ولی برادر وی توانست او را بیابد. آنان موهای سر او را تراشیدند و پس از اینکه اورا در ملع عام مورد ضرب و شتم قرار دادند، در خانه زندانی اش کردند. هنگامی که برای بار دوم او اقدام به فرار کرد ،آنها دوباره وی را به چنگ انداختند.
طی یک تماس تلفنی نافرجام نادیا با لحنی گریان اعلام کرده که خانواده اش هر روز برای ساعت ها وی را کتک میزنند تا اعتراف کند که توبه کرده و به اسلام ایمان دارد. این تماس دردناک از سوی وی قطع شد و پس از آن دیگر خبری از وی در دست نیست. این در حالی است که وی به علت ایمان به عیسی مسیح و بردن نام مقدس او تحت فشار شدید از سوی خانواده اش قرار گرفته است .
پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991 تا 6 سال بعد جنگهای داخلی بسیاری از سوی دیکتاتورهای مختلف مذهبی برای کسب قدرت در گرفت، که در این راستا نیروهای سکولار محلی با تغییر رویه سیاسی و باورهای مذهبی مردم شروع به تاثیر بر ممالک این منطقه کردند.
آزادی مذاهب به عنوان قانون، در تاجیکستان وجود دارد، اما بسیار محدود است تدریس مذهبی، انتشار کتب مربوط به مذهب و اعمال تبشیری با اینکه غیر قانونی نیستند ولی بسیار دشوارند. همچنین برای ثبت و احداث کلیسا نیز دشواری بسیاری وجود دارد.
در اوریل سال 2009 قانونی سختگیرانه ای در این مملکت تصویب شد. در کنار باقی مسائل، بر طبق این قانون محدودیت هایی نیز از سوی حکومت بر نشریات مذهبی و اجبار ارگان های ذی ربط برای کنترل محتوای مذهبی را باعث گردید. درحالیکه حکومت اذعان دارد این محدودیت ها ربطی به محدودیت آزادی مذاهب و عقاید ندارد.
لذا جمعیت مسیحی در این میان به علت مهاجرت آنان به خارج از کشور در منطقه کاهش یافت. افرادی که در این میان باقی ماند ،تنها مسیحیان ارتدکس روسی الاصل میباشند. نبردهای داخلی و پس لرزه های آن اکثریت فعالان مسیحی را به بیرون راند و آنانی هم که باقی ماندند علاقه خاصی به معرفی روح القدس به باقی جمعیت ندارند.
جدا از تمامی مسایل، اکنون مسلمانان حدود 94 درصد از جمعیت کشورتاجیکستان را تشکیل میدهند، که بخش کوچکی از این جمعیت پیروان مخلص اسلام هستند. بسیاری از این جمعیت تحت تاثیر خرافه ها و عقاید مذهبی بی پایه هستند. پس از استقلال تاجیکستان، همه روزه بر تعداد مساجد افزوده شده است. تا جایی که حکومت اقدام به ایجاد محدودیت و کنترل در ساخت مساجد کرده است. و هدف حکومت کنترل مسائل اسلامی به شکلی فدرال و خارج از محدوده کنترل نیروهای ایالتی میباشد.
تاجیکستان را نیز همانند کشورهایی نظیر ایران و افغانستان میتوان کشوری اسلامی نامید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر